Check
Werk
Check onze
showreel

Milka

De Milka Smaak van Nederland

Check de video

De Milka Smaak van Nederland

Milka, het bekendste chocolademerk van Nederland, had het qua marktaandeel lastig. Met nieuwe, hippe smaken slagen nieuwkomers erin marktaandeel af te snoepen. Hoewel Milka ook een brede range met spannende smaken heeft, is het lastig om kopers vast te houden. Oorzaak: de breedte van de range is nog onbekend. Het doel is duidelijk: pak marktaandeel terug door Nederland te laten zien dat Milka een groot aantal spannende smaken heeft.

Oplossing. De brede range van Milka introduceren we met: De Smaak van Nederland. Een knipoog naar populaire talentenshows als de Voice. Iedere smaak krijgt het podium om Nederland voor zich te winnen, waarna wordt gevraagd om te stemmen op je favoriete smaak. Zo maak je kans op een Mega-Milka-reep. Het resultaat: de range komt onder de aandacht én engagement.

Om de campagne te lanceren hebben we op Blue Monday bekende influencers een Mega-Milka-reep met álle smaken verstuurd en zij gingen dit massaal delen op social media. De campagne is daarna uitgerold op TV, digital en outdoor.

bekijk ook: